Omarm psoriasis

Omarm psoriasis 2017

Vorig jaar, twee dagen vóór Wereld Psoriasis Dag – lanceerde zangeres en songwriter DO haar nieuwste videoclip ‘Omarm je mij’, waarin zij zich inzette voor onze campagne: Omarm Psoriasis. In juni 2017 maakten wij samen met DO al bekend samen te gaan werken om zo meer begrip te creëren rondom psoriasis. Het nummer ‘Omarm je mij’ is het mooie resultaat van deze samenwerking.

#OmarmPsoriasis Via de Facebookpagina van Wereld Psoriasis Dag en #OmarmPsoriasis riepen we jullie op om een video van een omhelzing met een dierbaar iemand te delen. En met succes: tijdens de campagne zijn er vele video’s ingezonden en zijn er ontzettend veel mooie en positieve reacties binnen gekomen. DO: “Een indrukwekkend resultaat. Dit bewijst maar weer hoe zeer men in Nederland betrokken is bij deze ingrijpende huidaandoening. Ik ben heel blij dat ik hier iets aan heb kunnen bijdragen.”

Omarm psoriasis 2016

Op 29 oktober 2016, Wereld Psoriasis Dag, gingen we de straat op en vroegen aan voorbijgangers om psoriasis te omarmen, letterlijk en figuurlijk. Het resultaat was hartverwarmend, kijk maar. Omarm jij psoriasis? Doe mee en help de vooroordelen de wereld uit!